Skip to content

Liridona Brahaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-10 07:57:09
JSON

NIPT: L28723602K
Administrator: Liridona Demaliaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim artikuj te ndryshem dhe sherbime,kancelari,tregtim libra,gazeta,artikuj shkollor,dru zjarri,mirembajtje,lyerje dhe riparime,sherbime te ndryshme ndertimi,riparime elektrike,elektronike,lojra te ndryshme, shitje e artikujve te ndryshem.
Emërtime të tjera Tregtare: Liridona Demaliaj
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 23.01.2012
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BAJRAM CURRI Lagjja Dardania,rruga Beselidhja e Malsise,zona kadastrale 1347,nr.pasurise 7/23+2-1 7.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 10.01.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e performances 2018
Pasqyra e performances 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 78 117,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 329 345,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 268 458,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 677 957,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:825 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:394 267,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 135 189,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:702 200,00
Punuar Nga : I.Cara