Skip to content

Jetmira Zeqa
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-21 13:39:15
JSON

NIPT: L28824301P
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Fabrikimi i bukës, i brumërave të freskëta dhe të ëmbëlsirave. Tregti artikuj të ndryshëm.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 24.02.2012
Rrethi: Pukë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Pukë Godine 1- katëshe, 100 m perballe Komisariatit te Policise

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 21.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara