Skip to content

Raimonda Rakipi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-24 14:49:11
JSON

NIPT: L31315005C
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Rrobaqepsi, riparime te ndryshme. Qepje perdesh, metrazhe, aksesore perdesh, grila dhe sherbime te ndryshme
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 15/01/2013
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 26.05.2015, sipas kerkeses te leshuar nga Drejtoria Rajonale Tatimore Tiranë është vendosur: Të mos lejohen të kryhen tjetërsime mbi titujt e pronësisë për tatimpaguesin, subjektin " Raimonda Rakipi " person fizik, me NUIS (NIPT) L31315005C.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, YZBERISH, Rruga 3 Deshmoret, Pallatet Dilo, Yzberisht.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani