Skip to content

Xhekiola Beqiri
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-24 11:55:23
JSON

NIPT: L31518004P
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Vleresues i pasurive te paluajtshme, punime inxhinjerike ne fushen e hidroteknikes dhe inxhinjerise se ndertimit, pergatitje preventivash dhe projektime. Hartimin e raporteve te vleresimit te ndikimit ne mjedis , auditimi mjedisor, për hartimin e ekspertizave per probleme mjedisore dhe thirjen si ekspert per te vleresur nje raport te ndikimit ne mjedis ose rezultatet e nje auditimi. Projektim objekte civile - industriale- turistike prej murature e skelet beton arme deri ne 5 kate. Projektim ura, kanale kullues dhe vepra arti. Vleresuese e pasurive te paluajtshme toke are, pyje, livadhe.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 18/03/2013
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 7, Rruga "Shefqet Musaraj", Pallati Nord Konstruksion, Kati 4, Ap. 17

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 24.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : A.Lala