Skip to content

Valbona Xhelili
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-22 13:50:03
JSON

NIPT: L31610010A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Video, dizanj, shtypshkrime, promovime.Shtepi kinematografike. Prodhimi dhe shperndarja ne Shqiperi dhe jashte kufijve te saj te filmave artistike te metrazhit te gjate, te mesem dhe te shkurter, te dokumentareve. Ndertim - mirembajtje faqe website, ideim, dizenjim, aplikim imazhi grafik video, audio, printim, dvd, cd. Sherbime publicitare, shperndarje reklame ne media te shkruara dhe elekronike, fotografi profesionale, spote tv, dekorime, organizim evenimente, ekspozita dhe sherbime te tjera te lidhura me to. Shitje-blerje, shtypshkrime, publikime dhe botime librash, revistash dhe kancelari. Import-eksport te mallrave .
Emërtime të tjera Tregtare: pro MOTION
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 10/04/2013
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I.Me date 04.09.2017, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.

II. Me date 04.12.2017, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga i pezulluar ne aktiv.

III. Me date 06.08.2019, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, YZBERISH, Rruga Teodor Keko, Pallati 2 Al, Kati 8

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2013
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -133 129,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 112 032,00
Punuar Nga : L.Kanani