Skip to content

I.B. RECYCLING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-05-08 08:07:24
JSON

NIPT: L31919501P
Administrator: Fatbardh Meça
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport si dhe tregtimin e pjesëve të këmbimit për autovetura, furgonë dhe mjeteve të tjera motorike, të reja dhe të përdorura, grumbullimin e tregtimin e marmitave katalitike, etj. Transport të mallrave të ndryshëm për vete dhe për të tretë. Grumbullim dhe demontim të marmitave katalitike dhe tregtim të elementëve të tyre. Grumbullim dhe tregtim për qëllim riciklimi të materialeve ferror dhe jo ferror. Grumbullimin, riciklimin. Import-eksport i skrapeve mikse, të skedave elektronike të ndryshme dhe përpunimi i tyre, grumbullim, riciklim, përpunim i plasticës. Importeksport të pajisjeve elektronike, elektroshtëpiake të reja dhe të përdorura. Transport rrugor ndërkombëtar mallrash për të tretë e me qira. Përpunim i metaleve të çmuara: ar (AU), argjend (AG), platin (PT), palladium (PD), rodium (RH), etj. Import - eksport, bleje te metaleve te çmuara. Au,Ag,Pt,Pd,Rh,Ir,etj. Shitje - blerje te arit te paster. Shitje - blerje te argjendit te paster. Shitje - blerje te platinit te paster. Shitje - blerje te palladuimit te paster.Shitje - blerje te Rhodiumit te paster. Shitje - blerje te iridiumit te paster.
Emërtime të tjera Tregtare: I.B. RECYCLING
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17/07/2013
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
X - Leje e integruar mjedisore
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Katund i Ri, BishtKamez, Katund i Ri

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 08.05.2024
Statuti dhe Akt themelimi i Shoqerise
Kontratë Shitje datë 05.09.2014
Vendim i Asambelsë së Ortakëve, Zmadhim Kapitali datë 19.06.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 31 304 560,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 48 499 706,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 69 729 188,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 49 290 597,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 20 672 134,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 27 151 749,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 26 052 517,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 13 479 408,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 13 145 047,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 21 815 748,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:460 718 301,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:804 212 595,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:660 978 473,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:585 349 915,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:393 591 274,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:361 336 775,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:246 835 920,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:233 874 278,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 158 437 560,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 87 249 270,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : P. Nikolli