Skip to content

Daniela Mullaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-15 12:15:57
JSON

NIPT: L32311504G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Servis, tregti me pakice makineri bujqesore, makineri ndertimi dhe industriale, servis dhe tregti autovetura. Sherbime te ndryshme bujqesore (plugime, frezime, korrje, mbjellje) etj. Tregtim me shumicë dhe pakicë, importeksport i mallrave të ndryshme. Tregtim i mjeteve bujqësore të kapaciteteve të ndryshme, me dhe pa rimorkio, shitje agregate bujqësore te ndryshme, shitje pjesë këmbimi të ndryshme bujqësore, asistence teknike, qera, kolaudim total dhe parcial të mjeteve bujqësore. Tregtim me shumicë dhe pakicë i të gjitha produkteve bujqësore, punime te ndryshme ne bujqësi (plugime, frezime, korrje, mbjedhje, shirje, etj), transport i produkteve bujqësore. Tregtim me shumice dhe pakicë i të gjitha produkteve bujqësore organike dhe inorganike. Tregtim i mjeteve të transportit të kapaciteteve të ndryshme që shërbejne për transportin e madhrave dhe te pasagjereve. Tregtim i makinerive te ndërtimit dhe makinerive industriale, servisi i tyre, asistencë teknike, qera, kolaudim total ose parcial i tyre. Tregtim i të gjitha llojeve të makinerive industriale ngritëse si pirun, fadroma, vinc statik ose jo statik, qera, asistencë teknike, kolaudim total ose parcial. Tregëtim i automjeteve të të gjitha fuqive, servis, asistencë teknike, qera, kolaudim total ose parcial i automjeteve. Tregtim i automjeteve antike me vlera historike, servis, asistenc teknike, qera, kolaudim total ose parcial. Shitje me shumicë dhe pakicë i te gjitha llojeve të pjesëve të këmbimit, të reja dhe të përdorura për automjete të trasportit tokësor, detar, ajror, gomave të automjeteve të trasportit tokësor, ajror dhe të mjeteve bujqësore, bateri të të gjitha llojeve. Servis për riparimin dhe mirmbajtjen e të gjitha llojeve të mjeteve, tokësore, detare, ajrore, asistencë teknike, kolaudim total ose parcial. Kontroll teknik dhe periodik i automjeteve të kapaciteteve të ndryshme që perdoren per transportin e pasegjereve ose te madhrave, te mjeteve bujqësore me ose pa zinxhire. Tregtim të mallrave te ndryshem industial dhe ushqimore dhe për perdorim shtepiak si, detergjente, veshmbathje, tuba rekorderi, elektropompa si dhe mirmbajtja e tyre. Tregtim të paisjeve hidrosanitare, pllakave dhe materialeve hidraulike (tubo, rekorderi, pompa uji, paisje hidraulike për vaditje etj.) për perdorim civil dhe industial. Tregtim paisje elektrike, elektroshtëpiake të të gjitha llojeve, tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve industrial, pastrim kimik. Shitje të pajimeve(materialeve) didaktike per autoshkolla, shkolla dhe universitete, qera, asistence teknike, kolaudime totale dhe parciale.
Emërtime të tjera Tregtare: Daniela Mullaj
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 11/11/2013
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Prane Firmes MESHKURTI SHPK

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra financiare 2018
Pasqyra financiare 2019
Pasqyra financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 592 840,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 756 093,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 883 802,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 897 133,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 482 157,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:13 578 417,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:10 107 213,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:12 998 235,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:9 812 258,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:6 803 774,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : I.Cara