Skip to content

SOKOL RROKAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-19 07:30:20
JSON

NIPT: L32405034Q
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice dhe me shumice materiale ndertimi, elektrike dhe hidraulike. Punime te specializuara te ndertimeve. Kancelari. Tregti mallrash dhe materiale. Tregtim pjese automjetesh, transport mallrash brenda dhe jashte vendit, sherbim pastrime gjelberimi, riparim kompjutera dhe kamera sigurie. Import-eksport, tregti me shumice dhe pakice, sherbime nderhyrese higjeno sanitare, sherbim dhe pastrim te te gjitha ambienteve private dhe shteterore. Tregti te detergjenteve. Sherbim katering, shitje te produkteve tekstile dhe konfeksioneve te ndryshme.Tregtim me shumice dhe pakice te artikujve ushqimore.Lavazh te automjeteve. Rimbushje te fikseve te zjarrit si dhe tregtia e tyre. Materiale laboratorike, biologji, zoologji. Suport dhe vendosje te vetratave te xhamit.Ndertim dhe mirembajtje ashensori. Tregtim dhe shitje ushqimi per qen. Transport urban brenda vendit dhe nderkombetar. Parkim Mjetesh.
Emërtime të tjera Tregtare: KOLI INDUSTRIALS
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 05/12/2013
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: TIRANE AA 608 IA
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 9, Rruga Rreshit Petrela, Kompleksi Usluga, Magazina Nr. 34 (bodrum)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 17.07.2021
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 19.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 5 565 523,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 3 917 499,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 018 249,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 519 264,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 481 551,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 854 915,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 521 746,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 369 349,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:120 718 448,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:75 655 427,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:88 175 298,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:65 938 298,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:33 648 883,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:22 155 268,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 571 759,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 10 394 769,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Lala / P. Nikolli