Skip to content

TR - 7
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2022-01-14 15:13:45
JSON

NIPT: L32614402I
Administrator: Edmond Troka
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim mallrash te ndryshem me pakice ( karburant, lende djekese , lende ndertimi, materiale elektrike, paisje elektronike, pjese kembimi per automjete, makineri industriale, artikuj ushqimore, transport mallrash te ndryshem dhe lende te rezikeshme brenda dhe jasht vendit, restorant e hoteleri) eksport - import.Transport mallrash te ndryshem per vete me qira dhe te trete Brenda dhe jashte vendit.Tregtimin e vajrave lubrifikant dhe vajit te djegur. Tregtim te bomblave te gazit dhe aksesoreve te tyre dhe gazit te lengshem me pakice. E pergjithshme, artikuj industrial dhe hidraulike, detergjente, pajisje zyre, kancelari, shtypshkrime. Servis dhe shitje fotokopje, printera, kompjutera, kondicionera, aparate telefonik, pajisje elektrike, telefonike, elektronike, elektro shtepiake, mjete didaktike dhe laboratori. Tregtim i farave e fidaneve, pesticideve e plehrave kimike. Shitje automjetesh, pajisje e makineri bujqesore dhe sevisi i tyre. Tregti me shumice e pakice te artikujve te ndryshem. Goma per automjete, bateri, aksesore te ndryshem, tregtim vegla dhe veshje pune, materiale ndertimi, fruta perime. Eksport import te artikujve te ndryshem. Organizim eventesh dhe udhetime turistike, brenda dhe jashte vendit. Tregtim artikuj sportive, veshje sportive dhe aksesoreve te tyre. Tregtim dhe riparim e montime, sisteme audio dhe ndricimi. Shitje dhe riparim kaldajash. Tregtimi me pakice i pajisjeve dhe eneve te kuzhines.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/02/2013
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier Qender - FIER Zhupan Mjeti me targe AA 803 HI
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja Apollonia, Rruga Ahmet Boshnjaku, Godina 2 kateshe nr. 1, Kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 14.01.2022
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 32 653,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 225 234,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 87 626,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 119 505,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 299 463,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 523 287,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -9 939,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -139 737,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:10 767 990,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:12 027 292,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:21 798 047,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:11 948 059,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:5 015 119,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:22 510 570,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 782 970,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 930 133,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala