Skip to content

Ylli Çobo
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-11 08:53:56
JSON

NIPT: L32711002S
Administrator: Ylli Çobo
Objekti i Veprimtarisë: Pumine ndërtimi,( lyerje,patinime,suvatime,shtrese me pllaka).Riparime hidraulike dhe elektrike.Shitblerje artikuj hidraulike , elektrike dhe druri.Punime muri( gur,tull).Punime betonarme.Punime zgare hekuri dekorative.Punime te ndryshme druri. Germime dhe sistemime dherash. Hapje trase rruge te re dhe shtrim rruge me çakull. Tregti me pakice detergjente dhe artikuj kancelarie
Emërtime të tjera Tregtare: Ylli Çobo
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 11.03.2013
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 25.01.2017, eshte vendosur pushim I perkoheshem I aktivitetit . Statusi ishte “Aktiv” u be “Pezulluar”. (sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 11.01.2022)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fshati Gjeroven, lagjja " Gjeroven i Siperm ", rruga kryesore, zona kadastrale nr.1737, me numer pasurie 305/12

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara