Skip to content

Maliq Haka
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-06-22 10:10:07
JSON

NIPT: L32829201A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregetim te mallrave: ushqimore, elektrike, hidraulike, kancelari, ndertim, pjese kembimi, materiale bujqesore. Tregetim mallrash te ndryshme industriale dhe detergjente. Instalime, riparime pajisjesh elektrike, elektronike, hidraulike. Sherbime, pastrime. Sherbim transporti mallrash te ndryshme. Sherbim siguracionesh te ndrysme. Sherbim riparim mjetesh. Prodhim dhe tregti te materilave te buta. Tregtim i mallrave te ndryshem dhe punime druri.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 29.04.2013
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja Luigj Gurakuqi, hotel "SKAMPA", kati i 4-ert.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.06.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 579 813,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 471 863,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:13 276 963,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 3 548 272,00
Punuar Nga : A.Lala