Skip to content

Eno Serjanaj 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-28 15:49:07
JSON

NIPT: L32902003K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Fotokopje-kancelari. Programim, kompjuter. Reklama adezive të ndryshme, tabela, banera, billboard-e. Libërlidhje. Kartëvizita. Skanime inxhinierike. Fletëpalosje. Stampime te ndryshme. Tregti pajisje ndriçimi, Led, kompjutera , printera dhe pjese kompjuterike. Ekspert privat zjarrfikës. Tregtim, montim, mirembajtje te mjeteve te sigurise zjarrfikese. Ndertim dhe dizenjim faqe WEB
Emërtime të tjera Tregtare: Qendër Kopje "PRIMO"
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 02/05/2013
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 22.06.2018, u pushua perkohesisht aktiviteti i shoqerise per nje periudhe te pacaktuar. Statusi u ndryshua nga: “Aktiv” ne “Pezulluar”.

II. Me date 01.10.2018, u aktivizua veprimtaria e subjektit. Statusi kthehet ne “Aktiv”.

III. Me date 11.05.2020, u pezullua aktiviteti i subjektit. Statusi behet “Pezulluar”.

IV. Me date 02.03.2021, u aktivizua veprimtaria e personit fizik. Statusi kthehet ne “Aktiv”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Lagjja 30 Vjetori,Godinë një katëshe pranë prokurorise.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 28.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala