Skip to content

Imirjan Shaipi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2022-01-15 14:37:21
JSON

NIPT: L32906204E
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice dhe pakice artikuj industriale, kamera sigurie, pajisje elektronike.
Emërtime të tjera Tregtare: VIPVISION
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06/05/2013
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 15.10.2020, eshte vendosur pushim i perkoheshem i aktivitetit. Statusi ishte "Aktiv" u be "Pezulluar". (sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 15.01.2022)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Sul Papri, rruga "Zogu 1", pallati 129/1, kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : I.Cara