Skip to content

ALEX-TOLI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-23 15:52:03
JSON

NIPT: L33610601R
Administrator: Aleksandri Toli
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport të materialeve plastike, vazo lulesh, legenë, kova larje, tasa plastike, fshesa, materiale qelqi e porcelani etj., aksesore kuzhine, bebelina për fëmije e pleq, ora muri e tavoline, korniza, metrazhe, detergjent për larje, tasa plastike, fshesa, materiale qelqi e porcelani, aksesorë kuzhine, detergjent larje etj. Import-eksport dhe tregtim me shumicë e pakicë të artikujve ushqimore, industriale, elektike, elektroshtëpiake, pjesëve të këmbimit për automjete etj. Tregtim të veshmbathjeve me pakicë.
Emërtime të tjera Tregtare: ALEX-TOLI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09/12/2013
Rrethi: Gjirokastër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Gjirokaster, Furgon Sprinter me targe AA 106 ER.
Gjirokaster, Furgon SPRINTER me targe AA 883 KM
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokastër, DROPULL I POSHTEM VANISTER Fshati Vanister, lagjja Vanister, rruga Kaci, godine 1-kateshe, nr. pasurie 62/268, zona kadastrale 3711

Adresa:
Gjirokaster, DROPULL I POSHTEM, VANISTER Hyrje e fshatit Vanister, rruga kryesore, godine 1-kateshe nr.3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 23.12.2021
Akti i themelimi
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 231 358,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 170 128,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 485 042,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 434 353,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 757 098,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 685 290,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 736 345,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:35 547 299,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:41 451 905,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:49 405 770,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:44 611 846,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:47 477 520,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:48 596 305,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 29 853 151,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala