Skip to content

Saimir Korreshi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-17 12:23:51
JSON

NIPT: L33722402H
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, magazinimi të mallrave ushqimore, artkujve të ndryshem materialeve kancelarike, automjeteve , lëndë të parë , makineri, pajisje si dhe çdo lloj malli tjetër. Tregtimin e tyre me shumicë dhe pakicë brenda dhe jashtë vendit. Veprimtari në fushën e importimit dhe eksportimit, paketimit, prodhimit dhe tregtimit të artikujve ushqimorë dhe jo ushqimorë. Ofrimin e shërbimit të distribucionit të produkteve të ndryshme ushqimore, pijeve të ndryshme, produkteve industriale, makineri, pajisje, etj për vete dhe të tretët. Shoqëria mund të kryejë veprimtari në fushën e reklamave për vete dhe/ose për të tretë.
Emërtime të tjera Tregtare: Vëllezërit KORRESHI- GROUP LTD.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 22/01/2013
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier, Lushnje, Lagjja 18 Tetori ,Rruga e Fierit, furgon Mercedes Benz SPRINTER AA298PE 9001
Fier Lushnje, Automjet Fiat DOBLO ngjyra e bardhë me targë AA100ZP
Fier Lushnje, Lagjja 18 Tetori ,Rruga e Fierit , godinë 1 katëshe, pasuria me nr. 607/229 , zona kadastrale nr.2087, furgon AB142DD 9001
Fier Lushnje, Lagjja Gafurr Muço ,Rruga Misto Mame, pallat 5 katëshe në katin e parë , pasuria me nr. 12/113+1-16 , zona kadastrale nr.8572, furgon AA292OY
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lushnje, Lagjja Gafurr Muço, Rruga Vath Korreshi, zona kadastrale 8572, nr pasurie 13/90.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 17.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 477 180,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 705 490,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 705 490,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 705 490,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 572 319,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 93 836,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:208 351 983,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:168 372 782,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:83 959 932,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:87 272 160,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:37 557 639,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 853 485,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala