Skip to content

"ESENRE"Sh.p.k.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-14 09:27:27
JSON

NIPT: L38717301B
Administrator: Musa Asllanaj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe tregtim buke dhe produkte te tjera nga perpunimi i miellit:Prodhim dhe tregtim produkte nga perpunimi i drithrave:Transport mallrash dhe udhetaresh brenda dhe jashte vendit:Agjensi transporti:Punime germimi:Eksport-import:Bufe restorant:Ndertim dhe rikonstruksione te objekteve te tjera te te gjitha llojeve:Tregtim te materialeve te ndertimit:Tregtim karburante:Tregtim bime medicinale dhe produkte te tjera pyjore:Tregti artikuj te ndryshem me shumice dhe pakice:Mbareshtim ne pyje,mbareshtim i flores she investime ne pyje:Sistemime malore.
Emërtime të tjera Tregtare: "ESENRE" SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.01.2013
Rrethi: Pukë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Puke, Njesia tregtare ne katin e pare te nderteses prane Kopshtit te Femijeve te qytetit Puke.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.10.2021
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : L.Kanani