Skip to content

TE ELECTRONICS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-14 13:48:44
JSON

NIPT: L41307020G
Administrator: Besmir Këllezi
Objekti i Veprimtarisë: Shitblerje me shumice e pakice e fokopjeve, printerave, kompjutereve, makina shkrimi te çfaredolloje,kondicionere,elektroshtepijake,etj te ketij lloji si dhe pjeseve te tyre te kembimit, montimi dhe prodhimi i elementeve e pajisjeve te ndryshme elektrike, elektromekanike, elektroshtepijake, etj te ketij lloji. Import - eksport i mallrave te ndryshme industriale e artikujve te ndryshem ne pergjithesi e vecanerisht elemente te ndryshem e pajisje elektrike, mekanike, elektronike, etj. Si dhe ato ushqimore, perfshire pije freskuese e alkoolike e cdo artikull tjeter te lejuar nga legjislacioni shqiptar, lende te para per industrine ne pergjithesi. Tregtimi i artikujve te ndryshem industriale e ushqimore te siperpermendur me shumice e pakice, te porcelaneve etj. Pjesemarrja ne gara e tendera, ne sipermarrje vete ose me shoqeri te tjera, krijimi i shoqerive te perbashketa. Sherbime te ndryshme lidhur me pajisje elektrike, elektronike, mekanike, riparim/servile e mirembajtja e tyre, kryerja e fotokopjimeve, shtypshkrimeve, sherbime ne pajisje e aparatura te fotokopjimeve, shtypshkrimeve, sherbime ne pajisje e aparatura te fotokopjimit e atyre llogaritese, kondicionere etj. Riparimi i tyre. Blerje, shitje, marrje e dhenie me qira e huaperdorje te pajisjeve te ndryshme elektrike, mekanike, elektronike apo kombinim i tyre si fotokopje, kompjutera, pajisje shtypshkrimi, etj, pasurive te paluajtshme e çdo pasurie tjeter ne perputhje me dispozitat ligjore e nenligjore ne fuqi. Hapja e linjave te reja te prodhimit.
Emërtime të tjera Tregtare: TE ELECTRONICS LE FUTUR
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.01.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga "Mihal Duri", nr 27, dyqani 4.

Adresa:
1.Tirane, Njesia Nr. 5, Rruga” Pjeter Bogdani”, Pallati 39/1, Kati i
2.Tirane, Rruga “Pjeter Bogdani”, Nr.39/1, Dyqani Nr.8.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.10.2021
Akti i themelimit te Shoqerise
Kontrate e Dhurimit te Kuotave date 01.10.2014
Kontrate e Dhurimit te Kuotave date 05.03.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 987 771,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -510 061,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 915 337,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 253 709,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 165 879,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 539 278,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:49 075 833,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:45 455 806,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:47 288 417,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:34 755 954,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:39 571 856,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 27 855 467,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : L.Kanani