Skip to content

Elio Koço
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-15 10:15:35
JSON

NIPT: L41527010N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime turistike, agjent sigurimi dhe shitje me shumice veshje.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 27.03.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Njësia Bashkiake Nr.5; Rruga "Muhamet Gjollesha", Zona Kadastrale Nr.8270, Nr.Pasurie 6/12+17-99.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Personit Fizik -Date 15.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : A.B