Skip to content

Ilir Shordja
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-22 09:50:00
JSON

NIPT: L41628003P
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Studio grafike, shtepi botuese, shtypshkrime, kancelari, etj. Riparim dhe shitje pajisje elektronike dhe kompjutera.
Emërtime të tjera Tregtare: ENJA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 28.04.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Dajt, Linze, Rruga" Hamdi Lika", Nd.3, H.13, Kodi Postar 1040

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 22.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani