Skip to content

Magrip Bana
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-12 08:17:34
JSON

NIPT: L41702004L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Kanceleri. Tregtim bojra printeri, pajisje zyrash, kompjutera, printera, detergjente, etj
Emërtime të tjera Tregtare: Max Office Kanceleri.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 02.05.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Automjet Volkswagen Caddy me targa AA 156 JI
Tirane, Automjet Volkswagen Caddy me targa AB 502 DU
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.9, Rruga "Don Bosko", pallati nr.9/443, kati 0

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 8 119 977,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 9 504 325,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 6 832 890,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 7 853 989,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 8 483 769,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 6 495 014,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 107 314,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:41 627 242,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:53 383 422,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:41 891 137,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:46 478 911,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:46 487 426,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:41 889 854,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 11 607 583,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani