Skip to content

Denis Goga
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-04 15:10:48
JSON

NIPT: L41722023C
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shitje te artikujve te ndryshem si: bojra kompjuteri, kancelari, shtypshkrime, materiale pastrimi dhe dezinfektimi, materiale hidrualike dhe elektrike, materiale te buta, materiale didaktike etj. Sherbime dhe riparime te ndryshme. Tregtim materiale ndertimi, materiale parukerie, estetike dhe paisje kompjuterike.Tregti me pakice te automjeteve dhe pjese këmbimi.
Emërtime të tjera Tregtare: DENIS DG
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 22.05.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 12.02.2020, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 5, Rruga Ndreko Rino, Ndertesa 17, Dyqani 16. Tirana e Re.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 411 600,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 768 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 703 029,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 550 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:6 770 345,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:12 811 190,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:14 048 585,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:13 662 255,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : L.Kanani