Skip to content

ADRIATIC PETROLEUM PLATFORM PTE. LTD
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-11-07 12:05:08
JSON

NIPT: L41820007N
Administrator: Mirgen Nikaj
Objekti i Veprimtarisë: Të miratoje, nënshkruaje, ekzekutoje, plotësojë dhe dorëzojë çdo kontratë, marrëveshje sigurimi, vepër, instrumente, sipërmarrje, aplikime, autoritete, pëlqime dhe dokument të tjera me një vlere deri në dhe duke përfshirë 1, 000, 000. 00 (Një Milion dollarë Amerikane) në lidhje me çdo projekt, kontrata , ose marrëveshje në lidhje me Degën; Të përfaqësoje Degën përpara çdo banke Shqiptare për çështjet e operacioneve financiare rutine me një vlere deri në dhe duke përfshirë 500, 000. 00 (Pesëqind Mije dollarë Amerikane) duke përfshirë depozitat, tërheqjet, letër kreditet dhe transfertat e parave brenda dhe jashtë vendit në emër të Kompanisë.
Emërtime të tjera Tregtare: ADRIATIC PETROLEUM PLATFORM PTE. LTD
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 12.09.2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake nr.5, Rruga Sulejman Delvina, pallati nr.10, ap.6

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -478 976,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -86 551,00