Skip to content

COKU 2014
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-07-08 09:57:31
JSON

NIPT: L41826501C
Administrator: Patrik Çoku, Emir Çoku
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim, import-eksport, transport etj. Bar-restorant. Ushtrimit te çdo veprimtarie te ligjshme, te lejueshme per formen e shoqerise, e cila nuk ndalohet me ligj. Dhenie e apartamenteve me qera
Emërtime të tjera Tregtare: COKU 2014
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/06/2014
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Listohet nga DPT si Subjekt - Procesi i Rindërtimit, Përjashtuar nga TVSH-ja në zbatim të VKM Nr. 143, datë 13.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres Objekt me nr. pasurie 4/280+1-20, Zona Kadastrale 8514, vol 23, faqe 117, Lagjja 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 08.07.2024
Akt themelimi i Shoqerise
Dëshmi trashëgimie Ligjore datë 28.08.2019
Kontratë Shitje-Blerje Pjesëve të Kapitalit datë 30.10.2019
Kontratë Shitje Kuotash datë 18.09.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 12 842 627,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -2 667 835,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 3 321 530,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -3 627 318,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 924 480,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 3 473 756,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 219 042,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 112 941,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 26 278,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:64 323 210,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:18 836 586,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:33 732 970,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:30 585 405,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:27 221 506,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:22 259 872,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:35 474 601,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:24 359 923,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 285 950,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : P. Nikolli