Skip to content

SOLID GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-07 10:47:41
JSON

NIPT: L42206505K
Administrator: Kristaq Kostdhima
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, tregtim te artikujve te ndryshem ushqimore e detergjente, prodhim detergjentesh e paketim etj. Tregtim, import, eksport me shumice e pakice te materialeve te pastrimit, materialeve elektrike, goma automjetesh, pajisje hidraulike, ndertimore, material kimike e kimikatesh te ndryshme per dezinfektimin e ujit te pijshem e plehra kimike, materiale higjeno-sanitare dhe dezinfektim objektesh, artikuj sportive dhe aksesore ndihmes, materiale shkollore kancelarie e pajisje zyrash, materiale te buta per spitale, hotele, burgje etj. Materiale drusore, materiale ndertimore, duroalumini, produkteve ushqimore te gatshme, bimore e shtazore etj. Blerje tonerash, fshesa kashte, materiale industriale etj. Tregtim dhe sherbime te pajisjeve profesionale per hotele, bare, restorante.
Emërtime të tjera Tregtare: SOLID GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06.10.2014
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Durres, Lagjja Shkozet, automjet Kad me targe AA 965 PO
Durres, Lagjja Shkozet, Furgon tip Daimler Chrysler me targe AA 721 MI
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja Nr.14, Rruga Vesa, Objekt me nr.pasurie 6/253, Zone Kadastrale nr.8516

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.10.2021
Kontrata e Shitjes se Kuotave date 29.10.2014
Kontrate e Shit-Blerjes se Kuotave date 30.12.2014
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 696 370,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 669 834,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 725 993,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 174 149,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 088 432,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 596 074,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -72 203,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:13 101 745,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:13 562 828,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:11 899 483,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:12 533 388,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:11 063 948,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 580 685,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 156 585,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani