Skip to content

MMT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2022-01-08 15:12:34
JSON

NIPT: L42221010A
Administrator: Ilir Lamçe
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim import eksport te artikujve te ndryshem industrial, mokete, tapete, linoleum, parkete melamin dhe materiale te tjera qe perdoren per veshje banesash,, elektro-shtepiake, elektronike ushqimore, me shumice e pakice , brenda e jashte vendit. Prodhim, tregetim me shumice e pakice e montim i tendave, grilave te brendeshme e te jashteme te tipeve roller, veneciale, vertikale, perdeve klasike, etj. Dyer te brendeshme e te jashtme te blinduara ose jo, etj. Investime dhe sherbime ne fushen e pasurive te paluajtshme, duke perfshire pa u kufizuar, shitje, qiradhenesie, riparime blerje, rimarje te pasurive te patundshme e Shqiperi. Aktivitet ne fushen e turizmit, hotelerise, bar, restorant, internet-kafe. Importeksport i mallrave te ndryshme industriale, ushqimore, i materialeve te ndertimit dhe paisjeve te ndertimit, sanitare, elektroshtepiake. Import i te gjitha paisjeve mekanike qe nevoijten per reklama. Aktivitet projektimi, realizimi, prodhimi, drejtimi, mirembajtje dhe tregtimi te prodhimeve, sherbime e sistemeve te ndryshme. Se fundi, Shoqeria mund te kryeje cdo operacion: tregtar, industrial, financiar, leasing, operacione qe lidhen me pasurite e luajtshme dhe te paluajtshme, si dhe te bleje dhe shese ose marre me qira ndermarrje, dege ndermarrjesh, si edhe te kete interesa ose pjesemarrje ne shoqeri, ente, konsociume, te themeluara apo ne themelim e siper, qe kane objekt te njejte ose te ngjashem me te vetin gjithesesi funksional per arritjen e qellimeve te shoqerise
Emërtime të tjera Tregtare: MMT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17.10.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.8, Rruga Siri Kodra, brenda bllokut të magazinave, nr.4

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 8.01.2022
Akt themelimi, statuti i shoqerise , date 17.10.2014
Kontrate e shitjes se kuotave, date 18.10.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra e performances 2018
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -209 733,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 243 832,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 229 572,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -294 548,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 674 418,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:2 309 174,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:9 242 045,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 845 751,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2017
2018
2019

Punuar Nga : I.Cara