Skip to content

AKIL KËBEJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-02-12 13:43:37
JSON

NIPT: L42321502S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport, tregti kerpudha. Mbledhje tartufi në terren dhe konservim i tij. Import veshje te perdorura.
Emërtime të tjera Tregtare: Tartuffi D'Alba
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 21/11/2014
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I.Me date 13.05.2015, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.

II.Me date 26.01.2017, eshte ndryshuar statusi i subjektit i pezulluar ne aktiv.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Rrashbull, Ndertese 3 kat, kati i pare, Nr.333, Zona Kadastrale 3215

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.02.2024
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani