Skip to content

INFOTEAM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-13 09:16:19
JSON

NIPT: L42416503E
Administrator: Saimir Gjerazi
Objekti i Veprimtarisë: Përfaqësimi i shoqërisë mëmë në të gjithë institucionet publike shtetërore shqiptare dhe bankat. Promovim i veprimtarisë dhe objektit së shoqërisë mëmë në Shqipëri
Emërtime të tjera Tregtare: INFOTEAM
Forma ligjore: Zyrë përfaqësimi
Viti i Themelimit: 10.12.2014
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: “INFOTEAM S.R.L” eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e se drejtes Italiane, e themeluar me date 23.02.1999, me NIPT; 01538680685, Kof Fiskal 01538680685, me adrese Sheshi Marconi 310, Pescara, Itali, me perfaqsues ligjor Masssimo di Remigio. (Certefikata e Regjistritmit , Pescara, Itali,date 27.07.2010)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I.Ne date 11.12.2017, u vendos pushimi I perkoheshem I aktivitetit. Statusi ishte “Aktiv” u be “Pezulluar” (sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 13.11.2021)

II.Ne date 28.12.2020, u vendos aktivizimi I aktivitetit. Statusi ishte “Pezulluar” u be “Aktiv:”.(Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 13.11.2021)

III.Ne date 23.03.2021, u vendos pushimi I aktivitetit pa afat. Statusi ishte “Aktiv” u be “Pezulluar”. (sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 13.11.2021)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 8, Rruga Aleksandër Goga, Pallati 629, Ap.17, Kati i tretë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 13.11.2021
Statuti i shoqerise, date 29.09.2014
Certefikata e Regjistrimit , date 27.07.2010
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -18 106,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -669 092,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -62 622,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -441 235,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 11 162 408,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 958 486,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -250 938,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:798 700,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 190 585,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:20 468 460,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 707 783,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 49 889 584,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2020

Punuar Nga : I.Cara