Skip to content

ILIR SUBASHI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-05 14:44:05
JSON

NIPT: L42507802S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport i paletave te drurit te perdoruara, import eksport i kafese dhe aksesoreve qe sherbejne per perpunimin e kafese , si dhe tregtimi me shumice dhe pakice i tyre. Import - Eksport kafe krudo, Pjekje Kafe, Paketim kafe kokerr dhe e bluar, Bluarje Kafe.
Emërtime të tjera Tregtare: Ilir Subashi
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 07.01.2014
Rrethi: Rrogozhine
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Gose, Fshati Gose, Rruga Qender Gose, magazine, nr.pasurie 56/5, zona kadastrale nr.2140

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : L.Kanani