Skip to content

M-MALAJ OIL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-17 15:36:59
JSON

NIPT: L42516201T
Administrator: Vasjar Malja
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti karburanti me pakice.Tregti e gazit te lengshem me pakice. Import eksport tregtim i materialeve zjarrduruese.Tregti me shumice dhe me pakice import dhe eksport te artikujve te ndryshme, import eksport dhe tregtim me shumice dhe me pakice te te gjitha mallrave industriale, ushqimore dhe bujqesore, frutaperime,konfeksione, paisje elektroshtepiake. Import-eksport materiale ndertimi dhe te gjitha materialet e tjera qe lejon legjislacioni shqiptar.Import -eksport materiale duralumini dhe tregti me shumice dhe me pakice , punime duralumini.Tregti vajrash te ndryshme per automjete.Bar kafe .Lavazh. Tregti dru zjarri.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13/01/2014
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Belsh GRADISHT Fshati Gradisht

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 17.11.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 388 939,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 379 229,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 152 448,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 388 939,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 117 445,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 117 445,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:15 553 455,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:13 452 040,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:13 162 547,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:15 553 455,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:9 821 574,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 439 106,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala