Skip to content

Erion Plepi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2022-01-14 15:41:37
JSON

NIPT: L42802404R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Konsulence dhe asisitence juridike. Kancelari, fotokopje, printer, skaner, internet. Tregtim i frutave dhe perimeve me pakice.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 02/04/2014
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 05.12.2014, u pushua perkohesisht aktiviteti i shoqerise. Statusi ndryshon nga: “Aktiv” ne “Pezulluar”.

II. Me date 17.02.2015, u aktivizua veprimtaria e subjektit. Statusi kthehet ne “Aktiv”.

III. Me date 23.03.2015, u pezullua aktiviteti i personit fizik.

IV. Me date 15.09.2015, u aktivizua veprimtaria e subjektit. Statusi behet “Aktiv”.

V. Me date 22.10.2015, u pushua perkohesisht aktiviteti i personit fizik. Statusi kthehet ne “Pezulluar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja Konferenca e Pezes, rruga Jakov Xoxa, pallati 5 katesh me nr-89, kati i pare.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 14.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala