Skip to content

MOENA AL 66
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-30 12:44:20
JSON

NIPT: L43004402M
Administrator: Merita Lamaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime civile, turistike, industriale, bujqësore. Rikonstruksione, ndërtime banesash shumëkatëshe, ndërtime rrugësh, punime të mirëmbajtjes dhe sinjalizimit në rruge, ura dhe vepra arti, rikonstruksione godinash civile, ekonomike veshje fasadash, punime dhe gërmime dheu sistemime, tarracime terrenesh, muraturë me beton arme dhe kompletim me instalime e nevojshëm për to, ndërtim ujësjellës dhe kanalizime e impiante vaditje, investitorë në fushën e ndërtimeve civile, turistike, industriale, bujqësore, vepra kulturore, rruge etj. Ndërtime civile-bujqësore deri në 5 kate, mbi 5 kate, ndërtim banese me skelet mbi 8 kate, ndërtim rruge kategoria IV dhe V, kategoria III dhe II-I, punime të mirëmbajtjes dhe sinjalizimit në rruge, ndërtim mbi shtresa rrugore, prodhimi dhe transport i materialeve inerte si beton etj., import eksport mallrash të ndryshëm industrial, transport inertesh, materialesh të ndryshme ndërtimi etj. Shit- blerje automjetesh, punime mobilerie, punime elektrike
Emërtime të tjera Tregtare: MOENA AL 66
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/06/2014
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja 1 Maji, rruga Çamëria, pallati Kupola, kati i pestë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 30.10.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 335 692,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -274 908,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:8 190 061,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 152 317,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017

Punuar Nga : A.Lala