Skip to content

PAJO - OIL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-02 14:23:22
JSON

NIPT: L43226001E
Administrator: Afërdita Pajo
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice te karburanteve.Tregti me pakicë të gazit të lëngshëm.Auto-Gas. Impjant për mbushje bombula GLN.
Emërtime të tjera Tregtare: PAJO - OIL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25.08.2014
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Velabisht, Fshati Velabisht, rruga kryesore, godine nje kateshe nr.16, zona kadastrale nr.3722, me numer pasurie 34/10

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.11.2021
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 3 462 388,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 446 614,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 2 506 135,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 254 050,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 638 446,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 750 366,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:45 516 166,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:42 546 281,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:43 670 253,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:46 148 673,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:39 967 505,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:42 411 123,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani