Skip to content

bd MINO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2022-01-05 11:17:31
JSON

NIPT: L43409603A
Administrator: Bezhan Trako; Afrim Gjyli
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport te te gjitha mallrave. Tregtim me pakice te karburanteve dhe vajrave lubrifikante. Tregti me shumice dhe me pakice te mallrave te ndryshem, industrial, lendeve te ndertimit, paisje elektrike, pjeseve te kembimit per automjete dhe elektronike, artikujbe te ndryshem ushqimore. Bar-kafe, hotel dhe restorant. Shoqeri turistike. ndertime civile dhe shteterore. konsulence financiare dhe juridike. Agjensi imobiliare.
Emërtime të tjera Tregtare: bd MINO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/10/2014
Rrethi: Dropull
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 24 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokaster, DROPULL I POSHTEM, SOFRATIKE, Fshati Sofratike, lagjia "Zona Ekonomike", rruga "Dhuvjan", godine nje kateshe, nr. i pasurise 16/15, zona kadastrale 1487

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.01.2022
Akti i themelimit te Shoqerise
Vendim i Asamblese se Pergjithshme per rritjen e kapitalit date 06.02.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 984 283,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 781 891,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 558 375,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 368 193,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 527 946,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 811 812,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 341 836,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:24 310 798,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:33 186 764,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:39 519 496,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:41 409 225,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:43 738 237,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:50 860 510,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 531 823,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani