Skip to content

FAT GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-04-30 12:53:06
JSON

NIPT: L43428401V
Administrator: Endri Ngjeliu
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë e pakicë, import – eksport, montim, mirëmbajtje, servis për produkte dhe pajisje: Industriale, elektronike, elektrike, hidraulike, hidrosanitare, bujqësore, ndërtimi, mobilimi, laboratori mjeksor, bujqësor dhe industrial, lavanterie, kancelarie, si dhe produkteve për ujësjellësa, pajisje kundër zjarrit, etj. Mobilimi i shkollave, universiteteve, zyrave porteve, aeroporteve, spitaleve, laboratoreve, burgjeve, hoteleve, sallave te konferencave, teatrove, stadiumeve, etj. Tregti me shumicë e pakicë, import – eksport i detergjenteve të pastrimit, tekstileve dhe veshjeve për sigurinë në punë, reagenteve dhe produkteve ushqimorë. Shërbime kateringu dhe kokteile.
Emërtime të tjera Tregtare: FAT GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.10.2014
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 17.02.2021, me vendim te ortakut te vetem, u pushua perkohesisht aktiviteti i shoqerise per nje periudhe te pacaktuar. Statusi i shoqerise kaloi nga “Aktiv” ne “Pezulluar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja Kongresi i Përmetit, rruga Adriatiku, godine 3-katëshe, kati 1, zona kadastrale 8532, nr pasurie 6/147

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 30.04.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitje kuotash 09.08.2018
Vendim i asamblese se ortakeve dhe kontrate shitje kuotash 28.01.2016
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Shenimet shpjeguese te PF 2019
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 296 148,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 6 050 040,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 16 207 850,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 343 362,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 584 088,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 316 118,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:50 350 021,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:72 829 327,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:212 558 370,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:128 943 595,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:54 412 780,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 7 526 200,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019

Punuar Nga : A.Lala