Skip to content

Vasilika Zallëmi

JSON

NIPT: L43707001Q
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Fotokopje dhe printime. Shtypshkrime dhe printime dixhitale të madhësive të ndryshme. Printime ekologjike në materiale të ndryshme për aplikime " indor & outdoor ". Reklama me materiale metalike, plastike dhe druri. Punime të ndryshme në pelxiglass, dru dhe metal. Prodhim librash me kopertina " softcover dhe hardcover". Dizajn dhe montim stenda panairesh dhe fushata promocionale. Ndërmjetësim shtypi offset, serigrafi, tampografi.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 07.01.2014
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë Lagjja 2, Rruga Bardhyl Pojani, Përballë Gjimnazit Nr. 3

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018