Skip to content

Skënder Duka
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-16 11:42:39
JSON

NIPT: L43722803R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Farmaci bujqësore, tregtim me pakicë të P. M. B. ve dhe tregti me pakicë të materialit mbjellës dhe shumëzues dhe tregti me pakicë të plehrave kimike. Hartimin e raporteve të vlerësimit të ndikimit në mjedis, për të kryer auditimin mjedisor, për hartimin e ekspertizave për probleme mjedisore dhe thirrjen si ekspert për të Vlerësuar një raport të vlerësimit të ndikimit në mjedis ose rezultatet e një auditimi.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 22/01/2014
Rrethi: Sarandë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.5.A - Prodhim dhe tregtim të produkteve të mbrojtjes së bimëve (produkteve të rrezikshme dhe me rrezikshmëri të lartë)
II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Sarandë Lagjja nr.3, rruga Jonianet, pranë Raiffeisen Bank

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 16.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : A.Lala