Skip to content

Foti Kitan
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-06 09:16:40
JSON

NIPT: L43810001L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë të materialeve të ndërtimit dhe shërbime të tjera të ndërtimit
Emërtime të tjera Tregtare: KITAN
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 10.02.2014
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 16.5.2017, eshte vendosur cregjistrimi I aktivitetit. Statusi ishte “Aktiv” u be “Cregjistruar”. (sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 6.1.2022)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LAJTHIZE Banese Private, Pranë Kopshtit, Ne Qendër te Fshatit Lajthize

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 6.1.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : I.Cara