Skip to content

Rafaela Bixhaku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-13 15:07:37
JSON

NIPT: L44510001E
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime dhe riparime të fotokopjeve dhe printerëve, tregti të kompjuterëve.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 10/09/2014
Rrethi: Korçe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçe, Lagjja 7, Rruga Floresha Myteveli, Banesa nr. 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani