Skip to content

Sali Vrenezi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-27 13:17:54
JSON

NIPT: L46322702U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti dhe transport lënde drusore, zbatime të punimeve pyjore.Për pyllëzimet(fidanishtet, grumbullimin e trajtimin e farave pyjore, punime përgatitore e mbjellje fidanesh).Për përmirsimin e pyjeve(ricungime e trajtim pyjesh me prerje kulturore).Për shfrytëzimin e qëndrueshëm të pyjeve.Për sistemimet malore.Për ndërtimin e rrugëve pyjore.Për grumbullimin dhe vjeljen e qëndrueshme të prodhimeve pyjore jo-drusore dhe florës spontane mjekësore e tanifere.Bar-restorant.Mbarështim kafshësh të imta.Akomodim (Fjetje) për periudha të shkurtra të individëvë që shhfrytëzojnë resurset turistike të zonës.Shërbime fizioterapie në funksion të ujrave termale (llixhat).
Emërtime të tjera Tregtare: RESTORANT NATYRA E QETE
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 22/01/2014
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
II.3.A - Mbarështimi i kafshëve në fermat agroblektorale të mëdha
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Dibër, Peshkopi, Lagjja "Treg", Rruga "Ismail Feta", shesh magazinimi lënde drusore tek ish parku i mallrave/Peshkopi.

Adresa:
Diber, Tomin, STARAVEC Ndertesa 4-kateshe, kati i dyte me me nr. pasurie 814/9 dhe me zone kadstrale 3509.
Diber, Tomin, STARAVEC Zona "Çelisat", Rruga "Staravec Llixha", Z.K.Nr.3509/Staravec, Objekti-Stallë bagëtish Nr.792
Diber, Tomin, STARAVEC Ndertesa 4-kateshe, kati i dyte me me nr. pasurie 814/9/1 dhe me zonë kadstrale 3509.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 27.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : A.Lala