Skip to content

FISHTA ELECTRIC
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-06-19 12:53:29
JSON

NIPT: L46603001A
Administrator: Mario Fishta
Objekti i Veprimtarisë: Instalime elektrike, projektimin, zbatimin dhe mirembajtje te rrjeteve e instalimeve elektrike, te tensionit te larte dhe te ulet, telefonike, televizive, radiofonike etj. Import eksport dhe tregtimin e materialeve dhe paisjeve elektrike dhe elektronike, ndertime civile dhe industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: FISHTA ELECTRIC
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02/04/2014
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 18.01.2023, eshte larguar drejtuesja Hafete Kinkaj dhe eshte emeruar drejtues teknik i shoqerise Mario Fishta.
Ndryshime
Shënime: Listohet nga DPT si Subjekt - Procesi i Rindërtimit, Përjashtuar nga TVSH-ja në zbatim të VKM Nr. 143, datë 13.02.2020.

Ish adresa dytesore (Nipte sekondare):
1.Tirane, Qendra Spitalore Universitare Zoja e Keshillit te Mire, Rruga Dritan Hoxha, Njesia Administrative nr 7
2.Tirane, Rruga Teodor Keko, Pallati Mesaplik, Hyrja 3/2, Ap. 04
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Rruga Jezuiteve, ngjitur me kullen Markagjoni, prane shkolles se mesme Pjeter Meshkalla, Godine II kateshe nr 84

Adresa:
Tirane, Rruga Fejzo Hizmo,Kompleksi Oazis,Sh 2,Ap 07

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.06.2024
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2014
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2015
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2020
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2021
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2022
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2023
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2023: 6 081 969,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 2 823 629,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 2 747 113,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 9 388 246,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 438 828,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 843 908,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 112 011,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 554 618,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 575 340,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 427 915,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2023:42 609 359,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:43 938 698,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:37 603 619,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:66 347 381,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:9 204 035,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:11 810 851,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:16 325 540,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:23 304 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:17 230 941,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 945 097,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023

Punuar Nga : L.Kanani