Skip to content

Florinda Çokaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-30 12:01:05
JSON

NIPT: L47011001A
Administrator: Florinda Çokaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim artikuj te ndryshem kancelari. Materialepromocionale. Organizime te panaireve dhe eventeve te ndryshme, reklame, botime te guidave dhe te prezantimeve te enteve te ndryshme. Krijime te faqeve web. Importeksport. Prodhim dhe tregtim uniforma dhe materiale sportive.
Emërtime të tjera Tregtare: SHKODRA DESIGN
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 11.08.2014
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 31.05.2021, eshte vendosur mbyllja e aktivitetit te shoqerise. Statusi ishte “Aktiv” u be “Pezulluar”. (sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 30.12.2021)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër Lagjja Kolë Idromeno, Rruga Pedonale, nr pasurie 1/444, zona kadastrale 8593

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 30.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : I.Cara