Skip to content

Arbër Sinanaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2022-01-15 14:10:17
JSON

NIPT: L47231201D
Administrator: Arbër Sinanaj
Objekti i Veprimtarisë: Klinike veterinare.Tregeti me pakice e barnave per kafshe.Stacion veterinar.Import -eksport me shumice e pakice ne fushen e tregetimit te medikamenteve e materialeve veterinare e te ushqimeve per fafshe.Farmaci veterinare. Spital veterinar.Import i kafsheve te gjalla. Dezinfektim, deratizim dhe dezisektim te ambjenteve publike e private (3D). Materiale bletarie dhe aksesore per kafshe. Pajisje bletarie, identifikim, matrikulim, gjurmim , vaksinim te kafsheve. Mbareshtim shpendesh per mish dhe tregtim i tyre. Tregtim i shpendeve te gjalle
Emërtime të tjera Tregtare: Arbër Sinanaj
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 31/10/2014
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
II.2.C - Klinika veterinare
II.7.A.2 - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (për kafshë - farmaci veterinare)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Irfan Shehu, Lagjja Hajro Çakerri, Objekt Privat Nr.14/129,Kati i pare.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.01.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 239 546,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 835 377,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 596 202,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 125 834,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 469 299,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:10 890 381,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:23 140 827,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:18 085 598,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:36 096 869,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:17 058 563,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : I.Cara