Skip to content

Bledi Loçi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-06 13:47:59
JSON

NIPT: L47401203N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice e artikujve dhe materialeve te ndryshem , detergjenteve profesionale ,elektrike , hidraulike ,kancelari dhe sherbime dhe nepermjet internetit. Paisje elektronike, aparate celulare, kompjuter, printer. Vleresim psiko-social. Shërbim pastrimi. Servis pajisje elektronike, kompjuterike. Organizim e eventesh. Katering. Shërbim servis automjetesh, pjesë këmbimi.Shitje produkte parukerie, Shitje produktesh te higjenes personale dhe produkteve te specializuar Anti Covid19 si maska, alkool, dizifektant, maska ,veshje mbrojtese e tj.Sherbim lyerje, patinim, axhustime, kangjella dhe qepena dritaresh .Tregti gomash dhe vajra per automjete. Sherbim transporti, sherbim printimi dhe stampimi .
Emërtime të tjera Tregtare: VERSUS
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.12.2014
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Rruga" Jeronim De Rada" , Lagjja 28 Nentori , Palllati Nr.1180 , Kati 5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 533 407,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 420 770,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 242 990,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 407 556,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 27 866,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:6 628 223,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:5 922 130,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:4 194 274,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:5 075 405,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 573 570,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2020

Punuar Nga : L.Kanani