Skip to content

Edmond Cara
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-18 07:44:08
JSON

NIPT: L47521501D
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim te artikujve te ndryshem kryesisht elektrike, elektronike, hidrosnitare, kancelari, detergjente, etj. Sherbime pastrimi dhe mirmbajtje objektesh.Shtypshkrime te ndryshme dhe shitje gazi me pakice.Prodhim dhe tregtim fidanesh, Servis kompjuterash, fotokopjesh dhe printera. Mirembajtje rrugesh. Bar - restorant.Lavazh makinash. Shitje orendi dhe paisje zyre. Shitje mjete mesimore dhe didaktike. Ndertime civile, industriale, bujqesore. Ndertim rrugesh, ndertim urash dhe vepra arti. Tregtim materiale ndertimi. Tregtim vajrash lubrifikante. Tregtim pjese kembimi. Tregtim mallrash ushqimore. Tregtim gomash. Sherbime pastrimi. Sherbime dezinfektimi te ambjenteve publike dhe private.Hidroizolim tarracash. Shitje shkumesi.Shitje karburanti.
Emërtime të tjera Tregtare: Edmond Cara
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 21.01.2014
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe, Qyteti Lezhe, lagjja "Skenderbeg", godine 2 kateshe prane memorialit "Gjergj Kastrioti".

Adresa:
Lezhe, Lagjja Beslidhja, Rruga "Kosova", Dyqan ne zonen kadastrale nr.8632, numri i pasurise 7/75+2- 11, kati I-re

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : L.Kanani