Skip to content

Baftjar Murati
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-08 15:29:08
JSON

NIPT: L51322024A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Punime ndertimi e sherbimi, rikonstruksione, riparime, hidroizolime, bojatisje, pastrim, mirmbajtje objektesh e paisjesh. Tregtim materialesh te ndryshme me pakice dhe transporti i tyre. Punime elektrike, elektronike, hidraulike, çbllokime, sisteme ngrohje-ftohje, pjese kembimi, tapete, mokete, sherbim operatori e recepsioni, punime ne lulishte, fasada, ujesjelles, KUZ, KUB, KUL, shtrim e veshje me pllaka, trotuare, tregtim makina e makineri, punime ne pyje e livadhe. Sherbime nderhyrese higjeno-shendetesore (Deratizim, dezinfektim, dezinsektim).
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 22/01/2015
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Çështje Ligjore: I.Me date 17.10.2019, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.

II. Me date 13.12.2019, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga i pezulluar ne aktiv.

III. Me date 04.03.2020, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Mantho Nakuçi, godina nr.28, kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani