Skip to content

Albi Saraçi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-20 11:50:59
JSON

NIPT: L51405031P
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim i fikseve të zjarrit, tregtim dhe servis të tyre. Shërbime për sigurinë dhe shëndetin në pune. Kurse dhe trajnime formimi profesional për sigurinë e shëndetit në punë dhe mbrojtjen nga zjarri. Import-Tregtim i pajisjeve të shpëtimit, automjeteve, zjarrfikëse, veshje punë e uniforma speciale. Përgatitja e dokumentacionit për marrjen e aktit teknik, certifikatës së sigurisë nga zjarri.
Emërtime të tjera Tregtare: ANBEA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 05/02/2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
Çështje Ligjore: Me date 04.04.2018, u c’regjistrua subjekti nga QKB.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia bashkiake nr 8, rruga Haki Rexhep Kodra, godine 2-katësh, nr 172

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 20.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala