Skip to content

Oltjan Hastoçi (Ish "Oltjan Dautaj"; ish "Oltjan Hastoçi")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-19 08:36:12
JSON

NIPT: L51419022R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime te llojit te ndryshem, tregtim me pakice dhe shumice te materialeve elektrike, hidraulike, mjeteve te pastrimit ,vegla pune, elektronike, elektroshtepiake dhe sherbime te ndryshme , lyerje te brendeshme dhe jashtme , tregtim produktesh ushqimore, kinkalerie, mjetesh pastrimi, detergjentësh, lëndë pastrimi, bimë dekorative, lule, humus, pjesë makinash, vajra makinash dhe dru zjarri. Tregti materiale industriale, veshmbathje, tuba betoni, tuba plastike, materiale ndertimi, materiale hidraulike, materiale mobilerie. Tregti bojra printer, letra dhe materiale kancelarie. Riprodhim dhe tregti elektromekanike. Material elektrike. Riprodhim dhe tregti kompjuterash. Elektroshtepijake. Ene guzhine. Tregtim te materialeve kozmetike, tregtim te materialeve per zjarrfikese dhe rimbushjen e tyre. Tregtim bulmeti, tregtim te materialeve sinjalistike dhe reklama.Tregti te librave dhe fletoreve artistike dhe shkollore. Tregti te gomave. Tregti te metrazheve, tapeteve dhe moketeve. Tregti te lendeve drusore. Tregti te makinerive dhe mjeteve bujqesore si dhe pesticideve. Tregti pllaka dhe gure dekorative. Ndertim te sistemit te vaditjes. Transport mallrash dhe udhetaresh per vete dhe te trete. Tregtim te materialeve te sigurise, kamerave dhe montimi i tyre, materiale elektronike, materiale laboratorike, veshje sportive dhe veshje pune, fruta-perime, sherbim pastrimi dhe dizenfiktimi. Tregtim mobiljesh dhe mobileri zyre. Tregtim mjete didaktike. Tregtim te materialeve te fonderise. Sherbim larje automjetesh.Sherbim recepsion dhe operatorit te hedhjes se te dhenave dhe vizitave mjekesore ne sistemet e programeve kompjuterike.Tregtim soba ngrohje dhe llojeve te tjera.Tregtim paleti dhe gazi te lengshem per ngrohje.Tregtim kafeje dhe uji te pijshem.Sherbim akomodimi,hotelierie dhe kateringu me nenkontrate.Sherbim i dhenies me qera te makinave.Transport karotreci.Servis i mjeteve motorike me nenkontrate.Shtypshkrim i blloqeve dhe regjistrave.Tregtim i materialeve dekorative per ambjentet e brendshme e jashtme .Import dhe tregtim i makinava.Shfrytezim i lendeve drusore.Prodhim dhe riparim i dyerve dhe dritareve prej druri,alumini dhe hekuri si dhe mekanizmave automatik te tyre.Prodhim dhe tregtim i qepenave prej xingate dhe duralumini.Tregtim i imputeve bujqesore dhe plehrave kimike e organike.Organizim i aktiviteteve kulturore dhe artistike.Sherbim audio dhe videofoni.Tregtim i materiale dhe bazes ushqimore per peshkim.Prodhim dhe tregtim i grilave te brendshme e jashtme per dritare si dhe i tendave te diellit. Tregtim te maskave mbrojtese ,dorezave dhe dezifektante si xhel, alkol etilik,klor i lengshem.Tregtim dhe montim kondicioneresh.Tregtim materiale per stervitje.Tregtim materialesh BCU.Tregtim i matesave te ujit.Tregtim dhe montim i pompave te ujit.Tregtim i dezinfektanteve AntiCovid.Tregtim peleti per kaldaja dhe soba. Permiresim pyjesh, pastrim, etj. Ndertim lerash , sistemim maloresh. Luftim i semundjeve te pyjeve. Botime dhe printime. Tregtim filmash , solucionesh per radiologji dhe ekografi.
Emërtime të tjera Tregtare: D.O.S "Hastoçi"
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 19/02/2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia bashkiake nr.2 , Rruga e Elbasanit , Godina private nr.237

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 17.07.2021
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 19.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësiTransaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -512 125,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 154 191,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 361 259,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:16 619 804,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:11 500 738,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:5 897 420,00
Punuar Nga : A.Lala / P. Nikolli