Skip to content

Endrit Boduri

JSON

NIPT: L51423037P
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Klinikë dentare. Tregti të materialeve dentare, Ilaçeve dhe barnave. Kryerjen e shërbimeve 3D, për spitale, Çerdhe dhe Kopshte klinika dentare. Importin e materialeve dentare, dhe tregti me artikuj të ndryshëm Industrial. Kancelari, mjete shkollore, artikuj shkollore. pajisje profesionale për institucione dhe zyra. Tregti detergjent pastrimi dhe materiale industriale pastrimi. Tregti e materialeve elektrike, elektronike dhe hidraulike. Tregti e materialeve të ambalazhimit. Paketim, ambalazhim dhe tregtim pambuku. Operator për hedhjen e të dhënave kompjuterike.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 23.02.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.9, Rruga S. Zorba, kulla .4, kati i pare, dyqani nr.9

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018