Skip to content

Marjana Beaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-03 14:36:42
JSON

NIPT: L51510026H
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice te artikujve kozmetike, import - eksport i tyre. Tregti me pakice te artikujve te ndryshem industriale, hidraulike, ushqimore, detergjente, kancelari, mobileri. Riparim sherbime te ndryshme hidraulike elektrike etj Rroba pune, uniforma pune, materiale te buta, goma makine, vaj filtre, pjese kembimi te ndryshme.Tregti te pajisjeve elektronike dhe informatike , si kompjutera, printera, e pjese kembimi te tyre. Tregti te kafes. Ushqim social etj.Tregti te lendeve te para per ndertim dhe materiale inerte, bojera te llojeve te ndryshme. Siguracione makinash (TPL, Kasko, Siguracion jeshil). Siguracion ndertesash.
Emërtime të tjera Tregtare: Young & Beautiful
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 10.03.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 11.03.2019, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, YZBERISH, Lagjja Yzberish, Rruga 3 Deshmoret, Pallati ALBA CONS, Shkalla 2, Apartamenti 55

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani