Skip to content

ALTIN MINJA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-11 12:32:47
JSON

NIPT: L51527009K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime në fushën e internetit. Riparim të kompjuterëve, printerëve dhe fotokopjove.
Emërtime të tjera Tregtare: COMPUTER SHOP
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 27.03.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 23.01.2017, eshte vendosur cregjistrimi I aktivitetit. Statusi ishte “Aktiv” u be “Cregjistruar”. (Ekstrakt Historik I Regjistrit Tregtar, date 11.01.2022)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.5, Rruga “Irfan Tomini”, pallati nr.8/2, shkalla nr.1, apartamenti nr.1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara